Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ΕΡΤ: Από τις Σέρρες στο Παρίσι! – Απόστολε Καλή επιτυχία!

 




Αξιέπαινη Πρωτοβουλία στήριξης της ΕΡΤ και προβολής στους αθλητές και στις αθλήτριες της ελληνικής περιφέρειας που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Τα μπάνερ με τον πρωταθλητή κολύμβησης, τον Σερραίο, Απόστολο Σίσκο βλέπουν οι Σερραίοι αναρτημένα στην πρόσοψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας καθώς και του Δημαρχείου Σερρών, από την περασμένη Παρασκευή 12/7 και μέχρι την λήξη των Ολυμπιακών αγώνων!

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη των Αγώνων, η ΕΡΤ Α.Ε., η Διεύθυνση Περιφερειακών Σταθμών και η ΕΡΤ3 ανέλαβαν μια πρωτοβουλία στήριξης των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα αγωνιστούν στο Παρίσι και κατάγονται από την ελληνική περιφέρεια.

Σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, όπως και σε άλλα δημόσια κτήρια και κεντρικά σημεία, τοποθετούνται banners με τα πρόσωπα και τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών, που ξεκίνησαν από πόλεις και χωριά της περιφέρειας και χάρη στην επιμονή και την προσπάθειά τους, κατόρθωσαν να πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Στόχος της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ είναι η προβολή τους και η ανάδειξη της προσπάθειάς τους, που μας κάνει υπερήφανους.

Όλες οι ευχές μας είναι μαζί τους, όλα τα μάτια είναι στην ΕΡΤ!

 

https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.