Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Για όλους υπάρχει μια θεσούλα

 


 

 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 

Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο λέει μια παροιμία στην Λιμνουπολη και φαίνεται οτι οι αυτοδιοικητικοι την τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια . Μετά τις εκλογές αρκετοί μείναν άνεργοι , αφού έχασαν τις θέσεις ευθύνης και το μηνιάτικο .Αλλά υπάρχουν συνάδελφοι τους που δεν τους ξέχασαν και φρόντισαν να τους βολέψουν .Κοντά τους τρύπωσαν και διάφοροι φίλοι και γνωστοί που έχουν μάθει τα τελευταία χρονια να ζουν παρασιτικά . Πουλώντας  την υποτιθέμενη τεράστια δύναμη ψήφων που έχουν και ο κύκλος έκλεισε .Τώρα αν αυτά τα προγράμματα προορίζονται να να δοθούν οικονομικές ανάσες στην πλέμπα .Αυτά ειναι λεπτομέρεια προέχει το βόλεμα και η αργομισθία των ταγών .Άλλωστε και η πλεμπα δια της ψήφου της τους επιβραβευει

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.