Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Παράταση άνευ λόγου και αιτιας

 


 

 

Ανικανότητα ή εξυπηρέτηση συμφερόντων ;
📍Εδώ και δύο χρόνια η κατάσταση μέσα στην Ηράκλεια λόγω των τεράστιων προβλημάτων που δημιούργησε ο απαράδεκτος τρόπος κατασκευής του έργου " Αποχέτευση της πόλης Ηράκλειας.
📍 Την στιγμή που πολλοί δημότες αντιμετώπισαν μέχρι και σοβαρά θέματα υγείας , λόγω της σκόνης που υπήρχε .
📍Την κατά γενική ομολογία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πρόσφατη αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο.
📍Το δημόσιο δημοσιογραφικό αίτημα που έχουμε θέση προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ ,να δώσουν στην δημοσιότητα την σύμβαση με τον εργολάβο ώστε να ενημερωθούν οι δημότες τι προβλέπει και που υπάρχει αθέτηση των όρων ( αν υπάρχει ) από την πλευρά του εργολάβου .
📍 ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι έκανε το ΔΣ της ΔΕΥΑΗ με την ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗ 7 / 25/6/2024 !!!!
📍Έδωσε ΠΑΡΑΤΑΣΗ στον εργολάβο για περαίωση του έργου για έναν ακόμη χρόνο και μάλιστα χωρίς να περιέχεται καμία ένσταση και καμία αξιολόγηση , από την πλευρά του Δ.Σ για την μέχρι τώρα πορεία !!!! Ναι σωστά διαβάσατε ,αυτή ήταν και είναι η στάση των αιρετών του Δήμου μας και της Δημοτικής αρχής απέναντι σε αυτό το έκτρωμα που γέννησε η κατασκευή του έργου της Αποχέτευσης.
📍Όλα καλώς καμώμενα δηλαδή, για την Δημοτική αρχή!!!!!
📍Παραθέτουμε τα πρακτικά και την απόφαση για τους άπιστους θωμάδες αλλα και για τους ανενημέρωτους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που στις ερωτήσεις των δημοτών απαντούν με ότι τους κατέβει στο κεφάλι αρκεί να αποφύγουν την ευθύνη που τους βαραίνει!!!
 
 
 ΠΗΓΗ :

Τα νέα του Δήμου Ηράκλειας

 

 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.