Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Δεν υπάρχει διφραγκο ούτε για ταξί

 


 

 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 Φουριόζοι μπήκαν οι νέοι ένοικοι του δημαρχιακού μεγάρου σε δήμο της Λιμνουπολης .Αλλά ήταν και απρόσεκτοι σε οτι αφορά τα έξοδα , αποτέλεσμα σε μόλις εξι μήνες σε φορέα που εποπτεύεται από τον δήμο ξόδεψαν σε έξι μήνες τα χρήματα που θα έπρεπε να δαπανηθούν σε 18. Αποτέλεσμα να αναζητούνται τρόποι να ξεπεραστεί αυτή η οικονομική δυσπραγία .Και θα ξεπεραστεί όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος γιατι η της αντιπολίτευσης έχουν μεγάλη κατανόηση σε τέτοιες μικροαναποδιες .Έξαλλου από την τσέπη τους θα τα βάλουν .Πληρώνει η περήφανη πλεμπα της Λιμνουπολης

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

4 σχόλια:

  1. "γιατι η της αντιπολίτευσης" ευκαμψία ξεπερνά κάθε όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι της συμπολίτευσης και οι της αντιπολίτευσης αρέσκονται να ξοδεύουν και η περήφανη πλέμπα της Λιμνούπολης πρέπει να πληρώνει.
      Tο δε blog δεν πρέπει να αντιδρά, γιατί παρεξηγούντια τα τρολ...

      Διαγραφή
  2. Όχι μόνον δεν άφησαν ευρώ στο ταμείο, αλλά αντιθέτως αφήσανε φέσια φεύγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται και χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.