Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού επιστρέφει στις διοργανώσεις των Ανδρών

 




Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket ο Ορφέας Νέου Σκοπού ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στο διοργανώσεις των Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Άνθρωποι που αγαπάνε τον σύλλογο, άτομα που έχουν αγωνισθεί κατά το παρελθόν στον Ορφέα, έλαβαν την απόφαση να μπουν μπροστά και να αναλάβουν τις τύχες του ανδρικού τμήματος, το οποίο κατά το παρελθόν έζησε ένδοξες στιγμές, με κατακτήσεις ενωσιακών πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αλλά και με πολύ καλές πορείες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τους φιλάθλους της περιοχής να γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.

Ήγγικεν η ώρα λοιπόν για την «ανάσταση» του Ορφέα, ο οποίος μάλιστα θα αγωνίζεται σε ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο κλειστό γυμναστήριο, ελπίζοντας ότι θα έχει εκ νέου τη θερμή στήριξη του κόσμου του.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη νέα διοίκηση της ομάδας για την ενεργοποίηση του ανδρικού τμήματος.

 

 http://www.serresbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.