Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Τριήμερο εκδηλώσεων στην Αγία Παρασκευη

 





Και επίσημα λοιπόν στις 25, 26 και 27Ιουλίου θα πραγματοποιηθει, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, το τριήμερο εκδηλώσεων για την πανήγυρη του χωριού μας.
Έναρξη εκδηλώσεων 21/07 στην Αγία Παρασκευή.
Χορευτική πατινάδα με συνοδεία μουσικών παραδοσιακών οργάνων, σε κομβικά σημεία του χωριού, για την ενίσχυση του ηθικού των διοργανωτών αλλά και για τη μετάδοση του κλίματος για τις επερχόμενες εκδηλώσεις.
Στις 25, 26 και 27 Ιούλη σας περιμένουμε στο χωριό μας για να γιορτάσουμε, να γλεντήσουμε αλλά και να συμμετάσχουμε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, του τόπου μας και της ενορίας μας. Η στήριξη και συμμετοχή σας μας είναι απαραίτητη ώστε να γίνει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν μεγαλύτερα γλέντια στο άμεσο μέλλον.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Για οποιαδήποτε απορία και διάθεση συμμετοχής επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. μας.
Επισημάνουμε ότι η πώληση των λαχνών συνεχίζεται από τα μέλη του Δ.Σ., από εκπροσώπους του συλλόγου σε άλλα χωριά αλλά και στη Θεσσαλονίκη και φυσικά στα καταστήματα του χωριού.
Η στήριξη σας μέχρι τώρα είναι μεγάλη και η συνέχεια της είναι αναγκαία για εμάς και την πορεία του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.