Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Βάζουν μπροστά τις μηχανές για το γεωθερμικό πεδιο

 


 

 Την  10η Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα  11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη με την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου  με θέμα το Γεωθερμικό Πεδίο του Δήμου Ηράκλειας  (Γραφείο Συσκέψεων: Λ.Μεσογείων 119 5ος όροφος, αίθουσα 622). Οι συμμετέχοντες από πλευράς του Δήμου Ηράκλειας θα είναι: ο κ.Κώστας Αχ. Καραμανλής,  Βουλευτής Σερρών, ο κ.Τάσος  Χατζηβασιλείου, Βουλευτής Σερρών, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή Βουλευτής Σερρών, ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, Βουλευτής Σερρών, ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Σερρών, ο κ.Αθανάσιος Μαλλιαράς, Πρόεδρος Επιμελητηρίου και ο κ. Γιώργος Νυχτοπάτης, Πολ.Μηχανικός ΜελετητήςΑΝΕΣΕΡ.

1 σχόλιο:

  1. " (Γραφείο Συσκέψεων: Λ.Μεσογείων 119 5ος όροφος, αίθουσα 622)", άλλα στοιχεία για τον ακριβέστερο εντοπισμό της θέσης, δεν υπάρχουν;
    Ειδήσεις περιμένουμε, όχι φλυαρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.