Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Η νέα διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου έχει πέσει με τα “μούτρα στη δουλειά”

 


 

Διαβάζω σε περιοδικό που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό οτι η νεα διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά .

Μάλλον αυτός θα είναι ο λόγος που ακομη δεν πρόλαβαν να ασχοληθούν με το θέμα των  πλαστών εισιτηρίων .Και για αυτο δεν προλαβαινουν να τα βγάλουν ολα στο φως οπως υποσχόταν πριν αναλάβουν


4 σχόλια:

  1. Έχει πολύ ψωμί, γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μας κόστισε αυτό το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να βγει τίποτε για το θέμα. Πάντως καλά κάνεις για το "ξύνεις", έστω και μόνο για να γελάμε. Κατακαϋμενη Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αυτοκινητόδρομιο δεν διοικείται από το δίδυμο της φωτό αλλά από άλλους.Οσο για τα εισιτήρια και πολλά άλλα που βρήκαν είναι συνένοχοι που δεν τα βγάζουν στον αέρα.Οταν όμως αποκαλυφθούν δεν θα ξέρουν από που να φύγουν.Η συνενοχή έχει και ποινικές επιπτώσεις κάτι που θα πρέπει να το προσέξουν ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.