Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Σέρρες : Με επιτυχια η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αστυνομικών υπαλλήλων

 




Μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία των Σερραίων Αστυνομικών, με μεγάλη συμμετοχή δεδομένων των ακραίων θερμοκρασιών και εν μέσω καλοκαιρινών αδειών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών, υλοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου μια ακόμη κοινωνική δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι οικογένειές τους στηρίζουν ανελλιπώς την συγκεκριμένη δράση η οποία επαναλαμβάνεται τρεις φορές ετησίως, προκειμένου να βοηθήσουν συναδέλφους αλλά και πολίτες που έχουν ανάγκη από αίμα.

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Τάσος Αραμπατζής, το αίμα δεν πωλείται, εύκολα όμως δωρίζεται και σώζει ζωές…

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τζιούρα, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για εθελοντική αιμοδοσία, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες κατά τους θερινούς μήνες.

 

 


 

 

 https://www.serrespost.grhttps://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.