Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Προμαχώνας: Ξεπέρασαν τις 200 χιλιάδες οι τουρίστες που πέρασαν τα σύνορα

 





Αυξημένη, με πρωτόγνωρα νούμερα ρεκόρ, καταγράφεται η κίνηση στο τελωνείο του Προμαχώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και χθες Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμαχώνα πέρασαν στην Ελλάδα 200.000 άτομα υπήκοοι χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Το μεγαλύτερο μέρος των ξένων τουριστών – επισκεπτών προέρχονταν από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ήταν κυρίως ζευγάρια ή οικογένειες που έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές με προορισμό περιοχές όπως ο Στρυμονικός κόλπος, από την Καβάλα μέχρι τον Σταυρό, τη Χαλκιδική και τη Θάσο.

Η κίνηση στον Συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα συναγωνίζεται την κίνηση στο αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και  «Μακεδονία». Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμάχωνα, από την είσοδο και την έξοδο πέρασαν 90.000 τουρίστες-επισκέπτες.

Λόγω της αυξημένης κίνησης η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών έχει λάβει πρόσθετα μέτρα με πολλούς αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και με αυξημένη παρουσία στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια.  

https://www.ertnews.gr

1 σχόλιο:

  1. "από τον Προμάχωνα" και μετά αναφέρεις την Μπελίτσα.
    Όλοι σας για εκεί είστε. Διαλεγμένοι ένας κι ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.