Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

«It's the economy, Κυριάκο»: Κραυγάζουν τα focus groups του Γκρίνμπεργκ

 


 

 

Μια ματιά στα περιβόητα focus groups του Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ θα έδινε πολλές απαντήσεις στον Κ. Μητσοτάκη για τις χαμηλές πτήσεις των Ευρωεκλογών.

Η εικόνα, για παράδειγμα, που καταγράφουν τα focus groups για την Οικονομία είναι… δυστοπική. «Η ανάπτυξη δεν φτάνει σε εμάς», «η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τους λίγους», «η κυβέρνηση δείχνει να μην ενδιαφέρεται για εμάς», «δεν κάνουν τίποτα για την ακρίβεια», «τα σούπερ μάρκετ μας αδειάζουν την τσέπη», «οι τράπεζες δεν βοηθούν τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες» είναι κάποιες από τις απαντήσεις, ακόμη και νεοδημοκρατών που συμμετέχουν στις σχετικές έρευνες. 

 

Δεν τα έχει διαβάσει ο Κυριάκος; Κανένας στο Μαξίμου; Γιατί αν κάποιος τα είχε διαβάσει οι «προφητείες» για 35% στις ευρωεκλογές, θα είχαν τουλάχιστον περιοριστεί.

Και για να τελειώνουμε με τις σαχλαμάρες που ακούγονται για τον Γκρίνμπεργκ, απλώς να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τον κορυφαίο πολιτικό strategist των ΗΠΑ και για τον άνθρωπο που ουσιαστικά ανακάλυψε τη μεθοδολογία των focus groups.

Κ.Π.

https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.