Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Ακόμη κι η ντροπή ντράπηκε

 

 
 
 Κειμενο Νίκος Δρόσος
 
" Ο δρόμος είχε...τη δική του ιστορία!
Κι εννοώ το δρόμο Παραποτάμου - Ροδόπολης. Η είδηση είναι σκληρή: Ενώ ήταν προγραμματισμένο να ασφαλτοστρωθει, δυστυχώς, ο κ. Δήμαρχος, ως φαίνεται, είχε άλλη άποψη και... τον "έκοψε"!!!
 
 Το γιατί και το πως το ξέρει εκείνος. Δεν θέλω να πιστέψω, ότι επικράτησε η λογική παρελθόντων ετών!!! ( Δηλαδή, αυτοί είναι... δικοί μου, εκείνοι είναι του Β. Βιετνάμ).... Τουλάχιστον να μας πούνε αυτόν τον πολύπαθο δρόμο που αλλού θα τον πάνε, έτσι για την ιστορία , κύριε δήμαρχε...
ΥΓ. Αχ...πάλι κλαίω το... καημένο το αυτοκινητάκι μου, που από τις τρύπες (φωτό), έσπασαν τα αμορτισέρ !!! Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο μου, έμαθε τις τρύπες και μονο του έκανε ελιγμούς και τις αποφευγε !!! Όμως, εκείνες πολλαπλασιάστηκαν με τον καιρό και μπερδεύτηκε ακόμη και ... Ο αυτόματος πιλότος του!!!
ΥΤ. Ακόμη κι η ντροπή ντράπηκε!
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.