Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλτόστρωση στην οδό Δημητρίου Μαρούλη

 




Ο Δήμος Σερρών ενημερώνει ότι, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα ξεκινήσουν από αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, θα γίνουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Δημητρίου Μαρούλη, στις Σέρρες.

Από την παραπάνω οδό απαγορεύεται η κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων.

Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

1 σχόλιο:

  1. Μιας και μιλάμε για έργα, η εταιρεία που κατασκευάζει τις υποδομές για σύνδεση με το φυσικό αέριο, απ' όπου περνάει, ό,τι τους ενοχλεί το ...περιποιούνται. Στη Δ.Θράκης π.χ. έχουν κουτσουρέψει όσα δέντρα τους ενοχλούσαν και θα έπρεπε να κάνει μανούβρες ο γερανός τους. Άφησαν δε τα κλαδιά στα πεζοδρόμια και κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια. Άσε που ξεράθηκαν και υπήρχε κίνδυνος με μία γόπα να μπουρλοτιάσουν και να καούν τα παρακειμενα οχήματα! Είχαν άδεια για όλο αυτό η βασίστηκαν στη ανικανότητα και τον ωχαδερφισμό των αρμοδίων; Κάποιο πρόστιμο θα τους επιβληθεί; Ή είμαστε μια ωραία παρέα; Μετά από 20 μέρες περίπου, τα κλαδιά τα μάζεψαν αυτοί ή τα καθάρισε ο Δήμος; Θα τους στείλει τον λογαριασμό, όπως επιτάσσει ο καινούριος νόμος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.