Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κάποιοι εργάζονται Κυριακας , εορτας και αργίες


 

 

 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

O νομοθέτης δίνει το δικαίωμα ( και ορθώς ) στους αυτοδιοικητικους της Λιμνούπολης να χρησιμοποιούν υπηρεσιακά οχήματα .Όταν απαιτείται να μετακινηθούν για θέματα που απορρέουν από τις αρμοδιότητες που έχουν λόγω της θέσης ευθύνης που κατέχουν. Το οτι το όλο θέμα έχει ¨¨ξεχειλώσει ¨¨ είναι κοινό μυστικό .

Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών κινείται στα πλαίσια του νόμου .Κάνοντας χρήση με φειδώ , ενώ υπάρχει και πλήθος αυτοδιοικητικών που δεν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος .Υπάρχει όμως και μια μικρή μειοψηφία η οποία του...δίνει και καταλαβαίνει .

Άραγε στα πλαίσια ποιων υπηρεσιακών αναγκών αυτοδιοικητικος κινείται αργά την νύχτα με το υπηρεσιακο οχημα

Προβλέπεται το όχημα του δήμου να ειναι παρκαρισμενο το βράδυ έξω από το σπίτι αυτοδιοικητικου

Τωρα αν κάποιος προσπαθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι .Του τι είναι νόμιμο και τι όχι δεν πρόκειται να βρει άκρη . Διότι υπάρχει και το θέμα των προσωπικών δεδομένων .Οπότε το πιθανότερο να βρεθεί και εκτεθειμένος  και να κινδυνεύει να φάει και καμιά μήνυση για συκοφάντηση και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων 

Οπότε όλα επαφίoνται  στο φιλότιμο όσων κάνουν χρήση του δικαιώματος

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας .Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.