Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Γ ια να μπει τάξη στην αναρχία που επικρατεί στο θέμα των τραπεζοκαθισματων

 


 

 

 Με αφορμη την κοντρα των δυο πρωην αντιδημάρχων Γιώργου Νυχτοπάτη και Σπύρου Μισιρλη για το θεμα των τραπεζοκαθισματων 

Αναγνώστης γράφει

 

Κύριε Νυχτοπατη για να μπει τάξη στην απόλυτη αναρχία που επικρατεί στο θέμα των τραπεζοκαθισματων στο κέντρο της πόλης και στον πεζόδρομο της Μεραρχίας, αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση για την εφαρμογή της υπάρχουσας κανονιστικης απόφασης και τίποτε άλλο. 

Δυστυχώς εσείς δεν τολμήσατε να συγκρουστειτε με τρεις, τέσσερις καφετέριες, γιατί δεν είχατε την πολιτική βούληση και το σθένος, αλλά αντιθέτως υποτάχθηκατε στις ορέξεις αυτών των καφετεριων. 

Αν γίνει πράξη κύριε Νυχτοπατη αυτή η πρόταση σας, τότε όλο το κέντρο της πόλης και ο πεζόδρομος της Μεραρχίας θα μετατραπούν σε ένα απέραντο γήπεδο τραπεζοκαθισμάτων. Και όλα αυτά τα λέτε για να γίνεται αρεστός σε 3 - 4 καφετέριες. Αν θέλετε το καλό της πόλης, ακολουθήστε την τεκμηριωμένη πρόταση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.