Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Νυχτοπάτης : Σπύρο έχω πρόταση

 


 

Συνέχεια στην κόντρα Μισιρλη - Νυχτοπάτη για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων .Με τον κ Νυχτοπάτη να απαντά με πρόταση

 

Μισιρλης : Μένω Έκπληκτος με τα ψέματα Νυχτοπατη

στα όσα υποστηρίζει ο κ Μισιρλης


Σπύρο έχω πρόταση
Να πάρει ο τέως δήμαρχος το έγγραφο στο οποίο αναφέρεσαι και να το δείξει σε όλους τους καταστηματάρχες της Κ.Καραμανλη και να τους πει.
Ενώ ποτέ δεν σας υποσχέθηκα ότι θα λύσω το θέμα με τα τραπεζοκαθίσματα δείτε τι έκανα για σας. Όταν θα έρχεται η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία για να βεβαιώσει πρόστιμα θα δείχνετε το συγκεκριμένο έγγραφο.
Χαρά που θα κάνουν...
Αύριο αναλυτικά με υγεία και δύναμη
Καλό βράδυ

4 σχόλια:

  1. Νυχτοπατη και Μισιρλη πλειοδοτειτε μεταξύ σας, για το ποιος από τους δύο σας θα φανεί πιο ευχάριστος και αρεστός στους καταστηματαρχες των καφετεριων, χωρις να σας ενδιαφέρει το καλό της πόλης και τι είναι ωφέλιμο για την πόλη και το δημόσιο συμφέρον. Για αυτό άλλωστε κάνατε μπάχαλο την πόλη, φέρνοντας την απόλυτη αναρχία και αταξία στο κέντρο της πόλης και όχι μόνον. Ο Θεός να μας φυλάει από σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πόλη των Σερρών έχει τα λιγότερα τραπεζοκαθισματα από τις περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα σε ανάλογια με τον πληθυσμό πρώτον , δεύτερον δεν μπορούν οι επιχειρήσεις εστίασης να εξυπηρετήσουν τους εν δύναμη πελάτες τους λόγο έλλειψης τραπεζοκαθισματων , τρίτων η εστίαση συντηρεί μια πόλυ μεγάλη μερίδα πληθυσμού σε θέσεις υπαλλήλων στις ιδιες επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις ανεφοδιασμού . Σε αντίθεση με το προηγούμενο σχόλιο πιστεύω οτι οι τοπικοί άρχοντες πρεπει να βοηθήσουν την εστιαση σε βάθος ,έναν κλάδο που επιφέρει πολλά οφέλη και στους πολίτες και στους τουρίστες και σε άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας χαράζοντας νέα πολιτική και να μείνει μακριά από κοπλεξικους και εκτός πραγματικότητας σχολιαστές της καθημερινότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έγγραφο που επικαλείται ο Μισιρλής είναι ψεύτικο Γιώργο, χαμπάρι δεν πήρατε οπτι σας δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο όργιο και ο Νυκτοπατης τον απαντάει ο Σπύρος με έγγραφο φάντασμα και αυτός χαμπάρι. Πάλι καλά του το σφυριξαν από εδώ οι σχολιαστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.