Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Μισιρλης : Μένω Έκπληκτος με τα ψέματα Νυχτοπατη

 


 

 

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρώην αντιδήμαρχος

Νυχτοπάτης : Μείναμε στις προεκλογικες υποσχέσεις

Δίνει ο συνάδελφος του ( στην κυβέρνηση των Συμμάχων )  Σπύρος Μισιρλης ο οποίος δηλώνει έκπληκτος από τα ψέματα ( οπως ισχυρίζεται ) που λέει ο κ Νυχτοπάτης .Μάλιστα ο κ Μισιρλης για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του προσκομίζει και σχετικό έγγραφο .

Το οποίο όμως έχει ημερομηνία 31/7/2023 .Το γιατι δεν υλοποίησαν τα όσα είχαν υποσχεθεί προ των εκλογών του 2019 ( όπως υποστηρίζει ο κ Νυχτοπάτης ) ο κ Μισιρλης αποφεύγει να απαντήσει,  εκτός και αν δεν κατάλαβε ( από την έκπληξη ) σε τι αναφέρεται ο πρώην αντιδήμαρχος έργων

Η απάντηση Μισιρλη

Με έκπληξη διάβασα την ανάρτηση στο fb του Γιώργου Νυκτοπατη σχετικά με την μη ανάληψη πρωτοβουλιών από την προηγούμενη δημ αρχή για τα τραπεζοκαθισματα της Κ Καραμανλή.
Γιατί έκπληξη ;;
Μα απλούστατα το παρακάτω έγγραφο αποδεικνύει το ψευδές των ισχυρισμών του.
Η δημ αρχή ( δι εμου) έφερε τη νέα κανονιστικη στο τοπικό συμβούλιο .
Προέβλεπε τη λελογισμενη ανάπτυξη τραπεζοκαθισματων με πολύ αυστηρούς όρους.
Η συμμετοχή του Γιώργου και των εποπτευόμενων από αυτόν υπηρεσιών υπήρξε καθοριστική.
Θα περίμενε κανεις τη νέα δημ αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες επι του θέματος .
Αλλά φεύ….
 
 

 

2 σχόλια:

  1. Μίλησε κι ο Πινόκιο. Άσε μας ρε Σπύρο. Δεν σε πιστεύει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπύρο που είναι το έγγραφο;;; Χα χα χα χα χα άλλη μια φορά που εκθέτεις την Συμμαχία με την ασχετοσύνη σου... Τι μας έλεγες ότι δεν γίνεται να αλλάξει η κανονιστική Σπύρο; Και όταν ήρθε ο Χρυσανθίδης ξαφνικά όλα μπορούν να αλλάξουν. Ασχετε ε ασχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.