Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Δυστυχως δικαιώνεται

 


 

Ιούνιος του 2023 και η πρώην δήμαρχος Νιγρίτας Αγγελικη Μήκα  με σχόλιο της ( ενόψει των αυτοδιοικητικων εκλογών ) τονίζει σε όλη την ΠΕ Σερρών .Οι δημοτικές αρχές αλλά και η αντιπολίτευση περισσότερο επιζητούν την δημιουργία εντυπώσεων παρά την αναζήτηση επίλυσης προβλημάτων 

Ένα χρόνο μετά το σχόλιο της παραμένει επίκαιρο και δυστυχώς για τον τοπο .Θα δικαιώνετε για πολλά χρόνια

 Το σχόλιο της κ Μήκα

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οποίος παρακολουθεί τα αυτοδιοικητικά θέματα σε όλη την Περιφερειακή ενότητα Σερρών αδυνατεί να αντιληφθεί την ουσία των προβλημάτων καθώς όλη η επιχειρηματολογία τόσο της διοίκησης όσο και της αντιπολίτευσης δεν εμβαθύνει, δεν αναλύει και δεν επιζητά την επίλυση ενός προβλήματος αλλά την δημιουργία εντυπώσεων Δυστυχώς αν δεν επιστρέψουμε στον ουσιαστικό πολιτικό διάλογο τα φαινόμενα αυτά θα αυξάνονται.

 


5 σχόλια:

  1. "Θα δικαιώνετε για πολλά χρόνια", είσαι κάγκουρας αφού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον τίτλο το έχει σωστά.
      Άσε το δασκαλίκι,γιατί έκλεισαν τα σχολεία .

      Διαγραφή
    2. κ. Δήμο ίδιος ήταν και ο τίτλος, τον οποίο διόρθωσαν μετά από υπόδειξη. Το συγκεκριμένο δεν το είδαν και απορώ πώς το έχουν ακόμη έτσι.
      Και πρόσεχε τις εκφράσεις σου, εγώ δεν θα σε αποκαλέσω ποτέ Αστυνόμο Σαΐνη.

      Διαγραφή
  2. Τι μαύρισε όμως η Νιγρίτα όπως και όλους που ακολούθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Toν πόλεμο που έφαγε απο όλους τους αντιπάλους δές, όλοι εναντίον της. Δημοσιογράφος γυναίκα ακόμα θυμάμαι την λεκτική επίθεση που της έκανε σε ρεπορτάζ. Ολοι εναντίον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.