Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αυτοδιοικητικος βρήκε την ρίζα του κακού όλων των προβλημάτων

 





  Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

 Μεγάλη η παρέα σε καφέ  κάπου στο κέντρο της πόλης , παλαίμαχοι και εν ενεργεία αυτοδοικητικοι συζητούν περί των προβλημάτων της πόλης  . Και γιατι καποια εξ αυτών δεν μπόρεσε να λύσει καμιά δημοτική αρχη . Στο σημείο αυτό παρενέβη αυτοδιοικητικος ο οποίος αφου τόνισε οτι δεν φταιει κανένας δήμαρχος που δεν τα έλυσε .Έριξε την ευθύνη στους προγόνους μας οι οποίοι όπως είπε έχτισαν λάθος την πόλη . Παίρνοντας μάλιστα θάρρος από την σιωπή των υπολοίπων, άρχισε να γίνεται και αναλυτικός αναφερόμενος σε οδούς που ειναι λάθος χαραγμένες , όπως επίσης και που θα μπορούσαν να χαραχτούν νέες οι οποίες θα έκαναν την πόλη λειτουργική   κ.λ.π .

Φήμες οτι ο σύλλογος αρχιτεκτόνων ετοιμάζεται να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος και το Εθνικο Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα του δώσει τιμης ένεκεν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών .Διαψεύδονται ως κακοήθειες

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

1 σχόλιο:

  1. Επίσης άλλη μια καλή πρόταση είναι να πάρουμε την πόλη μας και να την πάμε λίγο πιο κοντά στη θάλασσα (δε φταίω εγώ, ο αυτοδιοικητικος τις ξεκίνησε τις .....!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.