Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι μεταμεσονύχτιες φωνές και το κροτάλισμα του … μαστιγίου

 

 

 

 

Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα και στις Σέρρες, έχει ως συνέπεια, πολλοί να αφήνουν τη νύχτα τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές αναζητώντας λίγο δροσιά, αλλά ταυτόχρονα βγαίνουν στην φόρα και τα εν οίκω, με… απρόβλεπτες συνέπειες.

Ένα τέτοιο περιστατικό μας μεταφέρθηκε, από αυτήκοους μάρτυρες, καθώς κάτοικοι γειτονιάς πέριξ του λόφου Κουλά στις Σέρρες, εν τω μέσω της νυχτός, άκουσαν φωνές οι οποίες συνοδεύονταν από έναν απροσδιόριστο ηχο ρυθμικού… κροταλίσματος.

 

Κάποιοι βγήκαν ανήσυχοι στα μπαλκόνια και προσπαθούσαν να καταλάβουν από ποιο διαμέρισμα προέρχονται οι φωνές.


Σύντομα κατάλαβαν ότι οι φωνές δεν καλούσαν σε …βοήθεια, αλλά παρέπεμπαν σε φωνές …ηδονής!!! και επέστρεψαν στα κρεβάτια τους, προσπαθώντας να …κοιμηθούν!

Τα ίδια επαναλήφθηκαν και το επόμενο βράδυ, με το ζευγάρι των πρωταγωνιστών να γίνεται “talk of the neighbor”,  μάλιστα προσδιορίστηκε, από τους «ανησχυχούντες» γείτονες, με ακρίβεια… GPS το διαμέρισμα των στεναγμών, ενώ οι πολύ… κοντινοί προσδιόρισαν και τον ήχο του κροταλίσματος, ότι προέρχεται από την χρήση… μαστιγίου (σ.σ. αλήθεια πως το κατάλαβαν;;;) κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης…

Με τέτοια ζέστη πάντως τι να πούμε … ήρωες το ζεύγος!!! https://www.anexartitos.gr/

1 σχόλιο:

  1. «Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.