Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Που ειναι το έγγραφο κ αντιδήμαρχε ?????

 


 

 Ερωτηματικά προκαλεί οτι ο πρώην αντιδήμαρχος κ Μισιρλης διέγραψε από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απάντηση που έδωσε στον κ Νυχτοπάτη για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων , επίσης κατέβασε και το σχετικό έγγραφο που ειχε ανεβάσει προκείμενου να  ενισχύσει τα όσα υποστήριξε .

Στο έγγραφο αναφέρεται οτι υπάρχει ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου Σερρών το οποίο γνωμοδοτεί θετικά για τον κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων της οδου Κωνσταντίνου Καραμανλη  από το δημαρχείο κ.λ.π  .

Υπάρχει η φήμη  οτι  ο λόγος που το έγγραφο εξαφανίστηκε ειναι γιατι ουδέποτε το τοπικό συμβούλιο Σερρών έλαβε τέτοια απόφαση .

Εμείς την μεταφέρουμε χωρίς να την  υιοθετούμε .Αναμένουμε από τον πρώην αντιδήμαρχο να πει για ποιον λόγο διέγραψε  την απάντηση του και το έγγραφο 




4 σχόλια:

  1. Ρωτήστε τον Ανέστη.
    Τον ειδικό συνεργάτη της δημαρχου.
    Όλα τα ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην αντιδήμαρχος δεν θυμάται τί έγινε και ανεβάζει fake έγγραφο; Τόση σημασία έδινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν είχε απαρτία ποτέ το τοπικό πως πήρε την απόφαση;; Μας δουλεύει ακόμη ο κ. Σπύρος... Πολύ σωστά τα γράφετε επιτέλους ρε παιδιά... Μια ζωή μας πουλούσε παπά... Χάσαμε τις εκλογές εξ αιτίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν είχε απαρτία ποτέ το τοπικό πως πήρε την απόφαση;; Μας δουλεύει ακόμη ο κ. Σπύρος... Πολύ σωστά τα γράφετε επιτέλους ρε παιδιά... Μια ζωή μας πουλούσε παπά... Χάσαμε τις εκλογές εξ αιτίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.