Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΠΕ Σερρών : Βράβευση του Ηρακλή Αμμουδιάς για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

 




Ο Ηρακλής Αμμουδιάς πρωταθλητής Σερρών τα τελευταία τρία χρόνια πέτυχε ένα άπιαστο όνειρο που ήταν η συμμετοχή του σε ένα πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας.

 

Παρότι το σωματείο είχε αξιόλογη παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών από συστάσεως του, δεν είχε καταφέρει ποτέ να σπάσει το φράγμα του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού στην ΠΕ Σερρών Γιώργος Τσιφούτης, βράβευσαν τον Ηρακλή Αμμουδιάς για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Μαρίγκος και ο αρχηγός της ομάδας Ηλίας Γκάλιος, ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την τιμή και ζήτησαν την συνδρομή της Αντιπεριφέρειας στην προσπάθεια της ομάδας.

Συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Σισμάνης, ο οποίος ζει στην Αμερική, συμμετείχε διαδικτυακά στην τελετή βράβευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.