Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Λάθος ανάγνωση ή πολιτική ματαιοδοξία κ δήμαρχε ??

 


 

Φαίνεται οτι η απόφαση της δημάρχου Βισαλτιας κ Πλιακου  να ξηλωθούν οι πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί σε διαφορα έργα ανακαίνισης που  πραγματοποιήθηκαν  επι δημαρχίας Μασλαρινου.Έχει πληγώσει τον πρώην δήμαρχο . Αφού αν και πέρασαν 20 και πλέον μέρες ο πρώην δήμαρχος συνεχίζει να ασχολείται με το θέμα .Καθως  με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έκανε γνωστο οτι και ο δήμαρχος Χανίων έχει τοποθετήσει πινακίδες για παρόμοια έργα με τα δικά του .

Για να το σοβαρέψουμε αυτή η επιμονή του πρώην δημάρχου δείχνει οτι δεν διάβασε το αποτέλεσμα των εκλογών .Γιατι αν το ανέλυε θα διαπίστωνε οτι και ο λαός της Βισαλτίας δεν ¨¨εκτίμησε ¨"¨αυτά τα έργα ανακαίνισης. Με 8 μονάδες διαφορα ειχε κερδίσει το 2019 ο κ Μασλαρινος και μετά από τέσσερα χρονια έχασε με διαφορα 18%  57,66%  - 39,43%.

 


Επομένως αγαπητέ κ δήμαρχε ώρα να πάτε παρακάτω να δείτε τα λάθη σας και αναλόγως να πολιτευθειτε ( αν έχετε κατά νου να είστε υποψήφιος και το 2028 ) .Αυτή η επιμονή με τις πινακίδες ειναι ( θα μας επιτρέψετε να πούμε ) δείγμα πολιτικής ματαιοδοξίας . Να υπάρχει κάτι στο μέλλον που να θυμίζει το πέρασμα σας από τον δημαρχιακό θώκο 

ΥΓ : Ο πετυχημένος δήμαρχος δεν έχει ανάγκη τις πινακιδες

1 σχόλιο:

  1. Σάκη τον σύνδεσμο αν έμεινε και κανένας βέβαια ποτέ θα τον μαζέψεις για αποτίμηση αποτελέσματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.