Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Φιλότιμη η προσπάθεια κ αντιδήμαρχε ...αλλά

 


 

 

 Μόλις 13 εκθέτες συμμετέχουν στην 20η ανθοκομική έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Σερρών στην πλατεία Ελευθεριας. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ Γάτσιο αιτία της μικρής συμμετοχής ειναι οτι η έκθεση πραγματοποιείται αργά. Ο αντιδήμαρχος  δήλωσε πως υπήρξαν διαμαρτυρίες για αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει πιο νωρίς καθώς ο χώρος της πλ. Ελευθερίας ήταν δεσμευμένος λόγο των εκλογών.

Φιλότιμη η προσπάθεια του κ Γάτσιου ¨¨να καλύψει ¨¨ τα λάθη και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής αλλά. Η δικαιολογία των εκλογών δεν ευσταθεί γιατι και το 2023 έγιναν εκλογές και μάλιστα στις 23 Ιουνίου ,  κάτι που δεν εμπόδισε την τότε δημοτική αρχη να διοργανωσει την έκθεση στις 8 Ιουνίου .

Η μετάθεση της ημερομηνίας έγινε μάλλον γιατι η δημοτική αρχη καθυστέρησε ( για λόγους που δεν υπάρχει δικαιολογία  ) . Στο να προγραμματίσει την έκθεση . Απόδειξη οτι έτρεχαν να προλάβουν ειναι οτι Μόλις στις 13 Ιουνίου(  τέσσερις μέρες πριν την  έναρξη ) έγινε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου με θέματα

1. Ορισμός της ημερομηνίας  από 17 έως 21 Ιουνίου 2024 για την     πραγματοποίηση της ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 2024

 

2. Καθορισμός  τέλους χρήσης χώρου για την πραγματοποίηση της  Ανθοκομικής Σερρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.