Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

 





Κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς, του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13-6-2024, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Επαναφορά του χώρου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, μετά τη διενέργεια των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024

ΘΕΜΑ 2ο:Ορισμός της ημερομηνίας από 17 έως 21 Ιουνίου 2024 για την πραγματοποίηση της ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 2024

ΘΕΜΑ 3ο: Καθορισμός τέλους χρήσης χώρου για την πραγματοποίηση της Ανθοκομικής Σερρών

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:

Ο χώρος της ΚΕΔΗΣ δεν κλιματίζεται επαρκώς και ως εκ τούτου κρίνεται ακατάλληλος λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, προκύπτει δε άμεσα η ανάγκη επαναφοράς του χώρου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών στην αίθουσα συνεδριάσεων <Κωνσταντίνος Καραμανλής> της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την πραγματοποίηση των επερχόμενων συνεδριάσεων.

«Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού Λειτουργίας της ανθοκομικής Δήμου Σερρών που εγκρίθηκε με την με αριθμό 185 /2024 (ΑΔΑ: 9Ε40Ω10-ΧΦΘ) το δικαίωμα ορισμού της ημερομηνία καθορίζεται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου κατόπιν τούτου και αφού έχει παρέλθει η 12 Ιουνίου προτείνεται νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ από 17 έως 21 Ιουνίου 2024.» Το θέμα είναι αναγκαίο να συζητηθεί άμεσα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της, σε εύλογο χρόνο και προγενέστερο από τις 17 Ιουνίου.

Το θέμα είναι αναγκαίο να συζητηθεί άμεσα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον καθορισμό τέλους χρήσης χώρου για την υλοποίηση της ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, σε εύλογο χρόνο και προγενέστερο από τις 17 Ιουνίου.

Ο χρόνος έναρξης και λήξης της συνεδρίασης καθορίζεται από τις 11:30 έως τις 13:00 αντίστοιχα και ο τρόπος επικοινωνίας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, κ.ά.).

Η καταγραφή τυχών απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: proedrosds@serres.gr ή μέσω sms στο τηλέφωνο της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.