Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Επιμελητήριο Σερρών : Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ

 


 

 Με απόφαση του γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης συγκροτήθηκε η Εκλογική Επιτροπή για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού
Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, αποτελούμενη από τους:


1.Αλευρά Χρήστο  ως Πρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Ζάγκαλη Σωτήριο  αμφότεροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών..


2.Θεοδοσίου Ευαγγελία Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού Ν. Σερρών, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Α’, αναπληρούμενη από τον Ιωαννίδη Γεώργιουπάλληλο του ίδιου Τμήματος, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, με βαθμό Α’.


3. Κωνσταντόπουλο Δημήτριο-Σπυρίδωνα υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού Ν. Σερρών, με βαθμό Α΄, αναπληρούμενο από τον Κούτσα Αριστοτέλη  υπάλληλο του ίδιου Τμήματος, κλάδου ΠΕ Διοικητικού -Οικονομικού με βαθμό Α΄.


4. Τζιντζίδου Σοφία  μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών, αναπληρούμενη από τον Μπενίση Χρήστο  επίσης μέλος του ιδίου Επιμελητηρίου.


5. Μπίτσιου Βασιλική δικηγόρο απασχολούμενη με σχέση έμμισθης εντολής στο Επιμελητήριο Σερρών, αναπληρούμενη από την Τζίμουλα Αικατερίνη , υπάλληλο του Επιμελητηρίου Σερρών.


Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Μπόζιου Θωμαή υπάλληλος του Επιμελητηρίου Σερρών, αναπληρούμενη από την Τσιαρέα Ελισσάβετ  υπάλληλο του ιδίου Επιμελητηρίου.


Χρέη εισηγητή θα εκτελεί η Tσιαρέα Ελισσάβετ, Προϊσταμένη του
Τμήματος υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.Μ.Η.), η οποία εκτελεί
χρέη υπευθύνου Μητρώου του Επιμελητηρίου Σερρών, .


Έργο της Επιτροπής είναι η προπαρασκευή, διενέργεια, εποπτεία και κάθε άλλο θέμα, σχετικό με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των μελών του
Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών

1 σχόλιο:

  1. ανακοινωνει σε λιγο ι καινουργιος προεδρος θα κανει αισθηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.