Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Δήμος Σιντικής: Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος στην ΤΚ Ροδόπολης

 




Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας ενδοδημοτικής οδοποιίας Δήμου Σιντικής» που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σας ενημερώνουμε ότι από αύριο 13.06.2024 και εως 17.06.2024 θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Σιντικής εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος στην ΤΚ Ροδόπολης και συγκεκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ροδόπολη –Καστανούσα από την διασταύρωση στο κέντρο της Ροδόπολης και προς Πορόια μεχρι την διασταύρωση του δρόμου των νεκροταφείων καθώς και στον δημοτικό δρόμο από την περιοχή του ΟΣΕ προς το γήπεδο όπως αναλυτικά εμφανίζονται στην φωτογραφία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους σε κανένα από τα δύο ρεύματα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Επίσης, συνιστάται η διέλευση όλων των οχημάτων να γίνεται από παράπλευρους οδούς , για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τέλος, καλούνται όσοι διέρχονται από το σημείο του εργοταξίου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.