Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Δυστυχως μας κυβερνήσατε 4 χρόνια

 


 

 Έχει ενδιαφέρον η κόντρα των δύο πρώην αντιδημάρχων της Συμμαχίας Σπύρου Μισιρλη και Γιώργου Νυχτοπάτη για την εξαγωγή συμπερασμάτων για τον τρόπο που διοίκησαν την πόλη τα προηγούμενα τέσσερα χρονια .

Δυο αντιδήμαρχοι που είχαν για τέσσερα χρονια τις δύο πιο σημαντικές αντιδημαρχιες αλληλο διαψεύδονται για το τι έκαναν ή δεν έκαναν .Και ο ένας κατηγορεί τον άλλο οτι λέει ψέματα

Ευτυχώς για την πόλη  , η πλειοψηφια των δημοτών αντιλήφθηκε εγκαιρως  , οτι κακώς σας εμπιστεύτηκαν τις τύχες της πόλης το 2019 και τον Οκτώβριο του 2023  σα έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης .

Και όσο θα συνεχίσετε να μιλάτε να είστε σίγουροι .Οτι πείθετε και αυτούς που σας ψηφίσαν το 2023 οτι κακώς πράξαν .

ΥΓ : Μια απορία μονο αν κερδίζατε θα ακούγαμε κάτι από όλα αυτά που λέτε

4 σχόλια:

  1. Παραμένουν πολιτικαντηδες και λαικιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλομαθη αρθρογράφε του bomb..
    Σιγουρα ξέρεις την Occam’s razor…..
    ‘’ κανεις δε θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από αυτές που είναι απαραίτητες ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μισιρλής έβγαλε πλαστό έγγραφο στο Facebook και μόλις το αντιλήφθηκε το κατέβασε. Έλεος για έναν πρώην αντιδήμαρχο, που δεν θυμάται καν τί έγινε σε μια συνεδρίαση που ήταν παρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.
    Laurence J. Peter
    Καναδός συγγραφέας & εκπαιδευτικός (1919-1990)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.