Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Την Παρασκευή 14/6 θα δικαστούν οι δύο μελισσοκόμοι για την φωτιά στον Γάζωρο

 




Στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Σερρών προσήχθησαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες μελισσοκόμοι που κατηγορούνται για την φωτιά που εκδηλώθηκε στον Γάζωρο σε δασική έκταση την Τρίτη 11/6 το μεσημέρι.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να δικαστούν την ερχόμενη Παρασκευή 14/6 από το μονομελές πλημμελειοδικείο Σερρών με την κατηγορία της πρόκλησης φωτιάς από αμέλεια και κατά συναυτουργία, από την οποία ΔΕΝ υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά προκλήθηκε από το κάπνισμα κυψελών και είχε ως αποτέλεσμα να καεί έκταση 30 στρεμμάτων πευκόφυτης και χορτολιβαδικής έκτασης καθώς και άγνωστος αριθμός κυψελών.

Η φωτιά κατασβέστηκε το απόγευμα, αφού κινητοποιήθηκαν 20 οχήματα, 50 άνδρες της Πυροσβεστικής και 2 αεροσκάφη Canadair.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.