Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Σέρρες : Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επισκευαστών Οχημάτων

 




Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών, όπου τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τα πεπραγμένα της Διοίκησης του έτους 2023-2024 και μεταξύ άλλων να ψηφίσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

 

Η Γενική Συνέλευση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος και προς συζήτηση σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Ανάμεσά τους η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την οποία τα μέλη ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο του Ε.Φ.Ε.Ε. Ν. Σερρών, κα Σύλβια Νησιούδη, αλλά και νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, για τα οποία τοποθετήθηκε, απαντώντας και σε σχετικές ερωτήσεις, ο νομικός σύμβουλος, κος Νικόλαος Κιούρτσης.

Οι μελλοντικές δράσεις του Σωματείου παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο, κο Δημήτρη Κοντό, ενώ παρών στη Γενική Συνέλευση ήταν, όπως πάντα, και ο Πρόεδρος της κλαδικής Ομοσπονδίας, (ΕΟΒΕΑΜΜ) κος Αθανάσιος Νικολόπουλος, ο οποίος ανέλυσε εκτενώς, μεταξύ άλλων, τις επερχόμενες εξελίξεις στον κλάδο, όσον αφορά στην ηλεκτροκίνηση.

Την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΣΣ) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, Σωτήριος Κοτσαμπάς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.