Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ηρακλής Αμμουδιάς : Κακοήθειες οι ψίθυροι για το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη

 


 

Ως κακοήθειες και ψεύδη χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Αμμουδιάς για τα  όσα ακούγονται και γράφονται για την νίκη της ομάδος στην έδρα της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση

Οι παίκτες ο προπονητής και η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ζητάνε των σεβασμό όλων...
 
Από χθες και μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μέσα στην Αλεξανδρούπολη γίναμε αποδέκτες αρνητικών σχολίων παρά την δίκαια νίκη που μας κρατάει ζωντανούς για να κατακτήσουμε μια από τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Γ Εθνική,και τι δεν μας καταλόγισαν οι γνωστοί άγνωστοι που θέλουν να μειώσουν την προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρονια.
 
Με το έφτασε η αποστολή του Ηρακλή Αμμουδιάς χθες στο γήπεδο της Αλεξανδρουπολης ο μοναδικός από την γηπεδούχο ομάδα που ήρθε να μας υποδεχθεί ήταν ο προπονητής ο κύριος Νίκος Μπαχαριδης κανείς άλλος ίσως με το σκεπτικό ότι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδα μας θα τους ζητούσαμε να έχουν οι παίκτες της Αλεξανδρουπολης μειωμένη απόδοση για να κερδίσει η ομάδα μας μιας και η γηπεδούχος ομάδα ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.
 
Κάτι τέτοιο όπως δείχνει και το βίντεο του αγώνα δεν έγινε ποτέ από κανέναν μας και δεν μπήκαμε ποτέ στο κόπο να αναζητήσουμε κάποιον από την διοίκηση της Αλεξανδρουπολης και να το ζητήσουμε αυτό.
 
Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία ούτε από τους παίκτες ούτε από τον προπονητή της Αλεξανδρουπολης έπαιξαν να κερδίσουν το παιχνίδι και καλά έκαναν αλλά στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα.
 
Ο σεβασμός προς τους παίκτες της ομάδας μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη διατήρηση της ηθικής και του αθλητικού πνεύματος.
 
Οι κατηγορίες που εκτοξεύονται από κάποιους φιλάθλους ότι οι παίκτες ζήτησαν από την αντίπαλη ομάδα να χάσει το παιχνίδι δεν ευσταθούν πουθενά.
 
Καλά θα είναι κάποιοι να είναι ποιο προσεκτικοί σε αυτά που λένε και γράφουν,ο Ηρακλής Αμμουδιάς έχει τεράστια ιστορία 72 χρόνων.
 
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες που αγωνίζονται καθημερινά για την επιτυχία της ομάδας τους.
 
Οι αβάσιμες κατηγορίες πλήττουν την ηθική τους υπόσταση και υπονομεύουν την αφοσίωσή τους.
 
Οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και να μην παρασύρονται από φήμες ή εικασίες χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
 
Οι φίλαθλοι,ως αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής κοινότητας,πρέπει να ενστερνίζονται αυτές τις αξίες και να συμπεριφέρονται με τρόπο που να τις αναδεικνύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.