Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Χρυσάφης : Είναι ένα κακέκτυπο αντίγραφο των Συμμάχων


 

 

Την άποψη του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη για τα  πεπραγμένα των πρώτων πέντε μηνών της δημοτικής αρχής Μητλιαγκα  .Ζήτησε η δημοσιογράφος Βούλα Αγκαθα κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε  στο ΔΙΚΤΥΟ ο επικεφαλης της Συμμαχίας . Ο κ Χρυσαφης παρατήρησε οτι η δημοτική αρχη των ΕΝΤΟΣ έχει υιοθετήσει ένα μοντέλο διοίκησης  κακέκτυπο αντίγραφο  αυτό της Συμμαχίας.

Απαριθμώντας ο πρώην δήμαρχος τόνισε

Απευθείας αναθέσεις . Θύμισε οτι αντιδήμαρχοι των ΕΝΤΟΣ προεκλογικά ¨¨πυροβολούσαν ¨¨ τους Συμμαχους γιατι προχωρούσαν σε αυτήν την διαδικασια .Σήμερα συνέχισε ο κ Χρυσαφης έχουν κάνει τις διπλάσιες σε ποσά και μάλιστα αρκετές σε πρώην υποψηφίους δημοτικούς συμβουλους της παράταξης τους .Είναι νόμιμο τόνισε ο κ Χρυσαφης αλλά ειναι ηθικό ??

Στις προσλήψεις ειδικών συνεργατών : Μας κατηγορούσαν οτι προσλαμβάνουμε δικούς μας είπε ο επικεφαλης της Συμμαχίας. Σήμερα που προσλαμβάνουν πρώην υποψηφίους της παράταξης τους τι έχουν να πουν ??

Τέλος για το θέμα του νέου κολυμβητηρίου ο κ Χρυσαφης επανέλαβε οτι η παράταξη των ΕΝΤΟΣ ειναι μέρος του προβλήματος αφού δύο εκ των στενότερων συνεργατών της δημάρχου συμμετέχουν στην εταιρεία που ανέλαβε την σύνταξη της μελέτης και ειναι η κυρία υπεύθυνη για την καθυστέρηση που υπάρχει για να προχωρήσει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευη του.

Κλείνοντας ο πρώην δήμαρχος  παρατήρησε οτι ειναι πράγματι οξύμωρο να εφαρμόζουν με το καλημέρα οτι κατήγγειλαν τα προηγούμενα τέσσερα χρονια .Και μαλιστα να χρησιμοποιούν ως άλλοθι οτι τα ίδια κάναν οι Σύμμαχοι .Μονο που οι ΕΝΤΟΣ τα κανουν πολύ χειρότερα τόνισε με νόημα ο κ Χρυσαφης

3 σχόλια:

  1. Μιλάει Χρυσάφης για τα Κολυμβητήρια των Σερρών, αυτος ο Δήμαρχος που κατέστρεψε την κολύμβηση στις Σέρρες. Ο Δήμαρχος που έχασε έτοιμη χρηματοδότηση 2 εκ.ευρω στο παλιό κολυμβητήριο, με αποτέλεσμα το παλιό κολυμβητήριο να είναι τώρα κλειστό, όπως επίσης βρήκε έτοιμη χρηματοδότηση 5,5 εκ.ευρω για το κολυμβητήριο της Ομόνοιας στα οποία 5,5 εκ. ευρώ πρόσθεσε άλλες 900.000 ευρώ ο Καραμανλής και ο Χρυσάφης επί 4 χρόνια δεν ξεκίνησε τίποτε στο Κολυμβητήριο Ομόνοιας. Και έρχεται αυτός ο ανίκανος άνθρωπος και κουνάει το δάχτυλο στην νέα δημοτική αρχή της Μητλιάγκα. Ο άνθρωπος αυτός από που αντλεί τέτοιο θράσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης που άφησε στη νέα δημοτική αρχή φέσια ύψους 1,5 εκ. ευρώ, τα λεγόμενα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΕΣΙΑ, όπως πολύ εύστοχα τα χαρακτήρισε κάποιος σχολιαστής, αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να κουνα το δάχτυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.