Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Συνέχεια στην κόντρα με νέα συνέντευξη

 


 

 

Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση των ΕΝΤΟΣ με τους Συμμάχους. Η κόντρα που ξεκινησε την Τετάρτη  15/5  με την αποχώρηση της Συμμαχίας από την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου ( την οποία κατήγγειλε ως παράτυπη ) . Συνεχίστηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου με δελτίο τύπου της παράταξης των ΕΝΤΟΣ ,  και με την συνέντευξη τύπου του κ Χρυσαφη .Ο οποίος επέρριψε μεγάλο μερίδιο ευθύνης ( για την καθυστέρηση της παράδοσης της μελέτης για το νέο κολυμβητήριο ) σε στενούς συνεργάτες της κ Μητλιαγκα .Σήμερα το απόγευμα σειρά παίρνει η δήμαρχος η οποία θα δώσει απαντήσεις στα όσα υποστήριξε χθες ο κ Χρυσάφης

3 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή δήμαρχος να αποκαλεί τους πρώην εργαζόμενους τον κοβιντ παράνομους, τα παιδιά τα δικά σας κ μιτλιαγκα που ήτανε και αυτά κοβιντ τα μεταφέρατε όλα στην δευας η κάνουμε λάθος;;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά θα πράξει η κυρία Μητλιαγκα και θα δώσει συνέντευξη. Πρέπει να απαντήσει στα ψέματα του Χρυσάφη. Δυστυχώς ο κύριος Χρυσάφης συνεχίζει να είναι απογοητευτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας παρατάτε και οι δυο. 4 χρόνια συνδιοικούσατε και τα κάνατε μαντάρα, στον πάτο και πιο κάτω μας πήγατε. Αντί να κρύβεστε ζητάτε και τα ρέστα, μοιραίοι και ολίγιστοι αντάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.