Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Χρυσαφης : Η αλαζονεία και η αμετροέπεια βρίσκονται «ΕΝΤΟΣ»

 

 

Σφοδρή επίθεση στην δημοτική αρχη εξαπέλυσε ο επικεφαλης της Συμμαχίας Σερραιων Αλέξανδρος Χρυσαφης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου

Διαβάστε

Η αλαζονεία και η αμετροέπεια βρίσκονται «ΕΝΤΟΣ» του Δημαρχείου και έχουν ονοματεπώνυμο: ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ
Χθές για ακόμη μια φορά, γίναμε μάρτυρες του παραλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο είναι παράτυπο γιατί απλούστατα δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες.
Είναι ενδεικτικό της προχειρότητας, της επιπολαιότητας και της αγνοίας της δημοτικής αρχής που όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τα λάθη που οδήγησαν στο
παράτυπο της χθεσινής συνεδρίασης, αλλά μας κουνούν και το δάχτυλο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς γιατί τους υποδείξαμε το σωστό!
Η αλαζονεία και η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζονται οι εκπρόσωποι του 48% του Σερραίικού λαού, είναι πλέον ο κανόνας στα δημοτικά συμβούλια, στα οποία κυριαρχούν οι τραμπουκισμοί και οι χαρακτηρισμοί από συγκεκριμένους συμβούλους, που με τις ευλογίες της Δημάρχου έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, γυρίζοντας την αυτοδιοίκηση δεκαετίες πίσω.
Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας ότι τέτοιες πρωτόγνωρες και πρωτόγονες συμπεριφορές αποκαλύπτουν πλήρως την αυταρχική φιλοσοφία της Δημάρχου η οποία με το καλημέρα έδειξε παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού .
Ένα πράγμα τους λέμε: Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά και μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την νομιμότητα και την αλήθεια!

3 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ;;;;ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ;;;;ΑΛΕΚΟ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον Βέρρο θα την πατήσουν . Στα δικαστήρια τους τρέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Χρυσάφη να σου υπενθυμίσω, ότι η κυρία Μητλιαγκα με τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν μαζί της στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία σε στηριζαν και ψήφιζαν σχεδόν όλα τα θέματα που έφερνες, κάτι για το οποίο και κατηγορήθηκαν. Τώρα εσεις δεν ψηφίζετε σχεδόν τίποτε. Για ποιον πολιτικό πολιτισμό μιλάς;
    ΚΑΙ όταν μιλάς για αλαζονεία και αμετροεπεια, μάλλον βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες αυτούς τους χαρακτηρισμους. Ένα είναι το γεγονός. Όλα αυτά τα κάνεις γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις την ήττα σου και ούτε θα την ξεπεράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.