Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Τα χωριά κεῖνται μακράν της πόλης

 


 

 

7 μήνες περάσαν από την νίκη των ΕΝΤΟΣ στις δημοτικές εκλογές και στην συντριπτική πλειοψηφια των χωριών  οι κάτοικοι δεν έχουν δει οχι μόνο την δήμαρχο άλλα ούτε και κανέναν από τους νέους αντιδημάρχους . Η δήμαρχος φαινεται να ξέχασε και την υπόσχεση που είχε δώσει στους προέδρους των χωριών οτι τον Μάρτιο θα γινόταν συνάντηση - σύσκεψη .Όπου ο κάθε πρόεδρος θα παρουσίαζε τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό  του και ποια από αυτά χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

Δεν ξερουμε αν στα άμεσα σχέδια της δημοτικής αρχής ειναι να υπάρξουν επισκέψεις στα χωρια και συναντήσεις με τους προέδρους και τους κατοίκους. Αλλα η μέχρι τώρα απραξία ρίχνει νερό στον μύλο όσων  ισχυρίζονται . Οτι η δημοτική αρχή τους τιμωρεί ( λόγω του εκλογικού αποτελέσματος ) .

 

5 σχόλια:

  1. Ποια χωριά ρε παιδιά. Τα περισσότερα χωριά έχουν πεθάνει. Έμειναν 50 η 100 ηλικιωμένοι και σε 20 χρόνια δεν θα υπάρχει κανένας. Οι νέοι φεύγουν από την Ελλάδα και ο πληθυσμός της φθίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον είσαι από άλλη χώρα, γιατί τα χωριά του δήμου Σερρών μια χαρά κόσμο έχουν

      Διαγραφή
  2. Εύχονται οι λαθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ!!!!ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΛΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ 80%.Ε ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΑΡΑ......ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ......ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΥΡΝΑΕΙ.ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τους νοιάζει απλά,μόνο η πόλη είναι ο δήμος για την Μπάρμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.