Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο ιερωμενος Υπερέβη τα εσκαμμένα

 


 

 

Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος ειναι έντονα ενοχλημένος και δυσαρεστημένος με την τακτική που ακολουθεί ο Πατήρ Γεώργιος Κελεμπέκης στην Νιγρίτα .

Ο συγκεκριμένος ιερέας με αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά πυκνά τοποθετείται επι διαφόρων ζητημάτων εκφράζοντας απόψεις που απέχουν της ¨¨γραμμής ¨¨ της επίσημης εκκλησίας . Πρόσφατα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών .Κατά τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νιγρίτας , από αμβωνος ( παρουσία και του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης κ Κωνσταντινίδη  και Σερραιων βουλευτών ) εξαπέλυσε δριμύ κατηγορω κατά των βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο .Την Μεγάλη Πέμπτη με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον δικαστικό χάρτη της χώρας όπου προβλέπεται η κατάργηση του ειρηνοδικείου  Νιγρίτας έσπευσε να χαρακτηρίσει ως ανεπιθύμητους στην Βισαλτία τους Σερραίους βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο.

Μετά το πέρας των εορτών αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση  του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κκ Θεολόγος ο οποίος έχει ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς  για το θέμα


 

 


 

2 σχόλια:

  1. «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο Ιερώνυμος έχει γίνει κολληταρι με τον Μητσοτάκη μόνο να κατέβει υποψήφιος μενει τώρα .....μπράβο στον παπά πολύ καλά κάνει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.