Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Όταν η δήμαρχος αυτοδιαψεύδεται

 


 

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα χρέη προς τρίτους που άφησε η δημοτική αρχη των Συμμάχων και ειδικά για τις ασυμβασιοποίητες οφειλές 

Το πόσες ειναι αυτές οι οφειλές μάλλον δεν γνωρίζουν ούτε στο δημαρχείο .Γιατι στις 25 Απριλίου η δήμαρχος είπε οτι είναι 700.000 ευρω , μετά από 20 μέρες τις διπλασιασε

25 Απριλίου 2024 Β.Μητλιάγκα: Παραλάβαμε 700.000 ευρώ ασυμβασιοποίητα χρέη. Βρήκαμε αδιαφορία και εγκατάλειψη.

17 Μαΐου 2024   Β Μητλιαγκα : Ο Χρυσαφης άφησε χρέη στην αγορά με ασυμβασιοποίητες οφειλές περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τυχόν δικαιολογίες οτι προέκυψαν ( στο διάστημα που μεσολάβησε )  και νέες που δεν γνώριζαν  .Δεν μπορούν να σταθούν γιατι ( σύμφωνα με την δήμαρχο ) καθυστέρησε να κανει απολογισμό για το τι παρέλαβε ωστε να έχει πλήρη εικόνα .

3 σχόλια:

  1. Παιδιά του Serresbomb, δυστυχώς για τον προστατευομενο σας Χρυσάφη, αλλά και για σας, τα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΈΣΙΑ που άφησε ο Χρυσάφης στον Δήμο Σερρών είναι 1,5 εκ.ευρω. Αν τα 1,5 εκ.ευρω ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΕΣΙΑ είναι ψέματα, επιβάλλεται να πάτε στις υπηρεσίες του Δήμου να ζητήσετε τα στοιχεία και αν είναι ψέματα αυτά που λέει η Μητλιαγκα, τότε να βγείτε και να την διαψευσετε.
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, να πάει λοιπόν η κ. Μητλιάγκα στον Εισαγγελέα και να καταθέσει τα στοιχεία που βρήκε, 1,5 εκ. είναι πολλά τα λεφτά Άρη! και δεν είναι δικά της είναι των Σερραίων, είναι λαϊκή απαίτηση. Να κάνει το ίδιο και για τα πλαστά εισιτήρια στο Αυτοκινητοδρόμιο, αλλά και για τις δαπάνες στις "Πολιτείες των Ευχών". Α.. να επιστρέψει η κ. Παλάζη τα χρήματα και να μας πει πως θα πληρώσει τιμολόγια όπως π.χ το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στίβου ΑΜΕΑ που ο ανάδοχος υπέγραψε 3 ημέρες μετά την τέλεση των αγώνων και άλλα παρόμοια. Εδώ σε θέλω κάβουρα, που γιορτάζεις μαζί με το πυροβολικό, έτσι δεν έλεγε ο Λουλουδοδίκης. Δε θα γίνει όμως τίποτα, τα σκυλιά θα γαβγίζουν και το καραβάνι θα προχωρά στο πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ. Μητλιάγκα ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική, τη φιλοσοφία και το μοντέλο Χρυσάφη. Δεν άλλαξε τίποτε, να μη σας πω πως είναι και χειρότερα. Οι Υπηρεσίες το ξέρουν, ο κόσμος το βλέπει, άλλη μια χαμένη θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.