Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Συνάντηση Καραμανλή - Πλιάκου

 




Συνάντηση εργασιας είχαν το πρωί της Παρασκευής η δήμαρχος Βισαλτίας Βανα Πλιάκου και ο πρώην υπουργός υποδομών κ Καραμανλης . Ο βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του και στήριξη στις προσπάθειες και πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής .Τονίζοντας το έντονο προσωπικό του  ενδιαφέρον για τον οδικό άξονα Νιγρίτα - Σοχός - Ασκός - Βαϊοχώρι  η κατασκευη του οποιου  θα αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης ευρύτερα για τη Βισαλτία.

Η αναρτηση του κ Καραμανλη

Η ημέρα ξεκίνησε σήμερα από την Νιγρίτα, όπου είχα τη χαρά να συναντηθώ με τη νέα Δήμαρχο Βισαλτίας, Βάνα Πλιάκου και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ παραγωγική σύσκεψη για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Την διαβεβαίωσα ότι βρίσκομαι στο πλευρό της για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βρούμε λύσεις, να αναπτύξουμε από κοινού πρωτοβουλίες και να συνεχίσουμε τα έργα που δρομολογήθηκαν κατά την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο.
Για το πιο σημαντικό από αυτά, τον οδικό άξονα Νιγρίτα - Σοχός - Ασκός - Βαϊοχώρι, καταφέραμε πρόσφατα να πάρουμε την περιβαλλοντική αδειοδότηση των μελετών, ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.
Είναι ένα έργο για το οποίο, όπως ανέφερα και στη Δήμαρχο, έχω έντονο προσωπικό ενδιαφέρον, καθώς θα αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης ευρύτερα για τη Βισαλτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.