Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Σέρρες : Το 2ο Γυμνάσιο στο Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου κλασικού δράματος στις Συρακούσες

 




Η Διευθύντρια του Σχολείου Σύλια Ζέττα, συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου που ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού εγχειρήματος και εκφράζει ευχαριστίες προς όλους εκείνους, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού.

 

Η ανάρτηση της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Σύ

λιας Ζέττα:
Νιώθω Περήφανη για κάθε ένα από τα μέλη αυτής της μοναδικής ομάδας!!!
Και οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους επώνυμους και ανώνυμους στάθηκαν ουσιαστικά δίπλα μας και δημιούργησαν τη “γέφυρα” για να φτάσει το σκαρί του 2ου Γυμνασίου Σερρών στο λιμάνι του Συρακουσών.

Αυτοί όλοι είναι Άνθρωποι αληθινά σπουδαίοι οι οποίοι μέσα σε μια κοινωνία ισοπέδωσης, αδιαφορίας, ωφελιμισμού και ατομοκεντρισμού ΤΟΛΜΗΣΑΝ να μας δώσουν το χέρι και να “μεταφέρουν” κάθε μαθητή μας ως πρεσβευτή στη Σικελια όπου χτυπά για τρεις εβδομάδες η καρδιά του Διεθνούς Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου κλασικού δράματος.
Τους είμαστε αληθινά ευγνώμονες!
 
 https://www.serrespost.gr

3 σχόλια:

  1. Συνοδοιπόρος του Μουσικού Σχολείου ( ως προς την προβολήν ) το 2ο Γυμνάσιο.
    Τα βλέπεις Γιάννη Apolitic, που οι διευθύντριες εκπαιδευτικών τινών ιδρυμάτων...
    Περί πάντων τυρβάζουν...
    Έναντι άλλων τοιούτων ( διευθυντών )...
    Σιωπηλών εργατών των Γραμμάτων τε...
    Και των Τεχνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραθέτω από την ιστοσελίδα του 2ου γυμνασίου:
    Στην εκστρατεία εξεύρεσης οικονομικών πόρων, ώστε να υλοποιηθεί η μετακίνηση των μαθητών /-τριών στις Συρακούσες ανταποκρίθηκαν:

    Σύμβουλοι NGC Γ. και Χρ. Σαφαρίκα, Αγροεφόδια Παπαναγιώτου, η Εταιρεία Συμβούλων Βέρρος Κων/νος και η ΤΕΣ Α.Ε., η Ακαδημία Μπάσκετ Πανσερραϊκός.

    Οι επιχειρήσεις Win Market, το Ψητοπωλείο «το Πάρκο», η εταιρεία "Τεχνήμων" Χρ.Τζώτζος, οι κατασκηνώσεις ΤΖΙΩΝΗ, η επιχείρηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων Πιστικίδης Πέτρος, το wine Bar restaurant CITYZEN, το φροντιστήριο «ΚΟΡΥΦΗ», το Ουζερί «Νέο Κρόνιο», η εταιρεία Agrotopos, το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι των Χρωμάτων», ΤΕΚΑΣ-Κυριαζής Γεώργιος, το ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ΝΕΚΤΑΡ, ΙΜΑΜ, το ανθοπωλείο ΘΕΜΗΣ, το ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, η Σχολή οδηγών ΚΑΛΟΓΡΑΙΑΚΗ, το ιχθυοπωλείο ΜΗΛΙΚΟΣ, το κατάστημα Bike Mania Χάλιος Νικόλαος, το φαρμακείο Ελ Χατίμι Αρούα και το φαρμακείο Σωτηριάδη, το φροντιστήριο Join us, η κάβα Γούναρη, το κατάστημα Μουτάκης, το κατάστημα Κισσός, το mini market Ζημπιλιάδου, οι επιχειρήσεις Μπόσκος, Σταυρίδης, Παπαδόπουλου, το Sport village Serres Χατζόπουλος, ο κυλικειάρχης Σιάλλης Γεώργιος, το Diamond Car Wash, το Meat House, οι Κοτονοστιμιές Σερρών, το ABC, το εστιατόριο Ελλήνων γεύσεις, το βιβλιοπωλείο Αφοι Σωτηρόπουλοι, η μπουγάτσα Recor, το Ζαχαροπλαστείο Sueno Patisserie.
    ερώτηση: προς τι όλα αυτά; για την προβολή ποίων και για ποιούς λόγους; Ευτυχώς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις που ασχολούνται με το να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για όσους δεν κατάλαβαν εμπορικές επιχειρήσεις ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ χορηγοί της δημόσιας εκπαίδευσης για την πραγματοποίηση ταξιδίων!!!! Και δεν κουνιέται φύλλο.....όλα καλά....εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.