Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Α2 μπάσκετ γυναικών : Ήττα στον τελικό - Καταστροφή η αρχη και το τελος

 



Στον τρίτο και τελευταίο τελικό των Play Off της Α2 Γυναικών του 2ου Όμιλου ο Παναθλητικός επικράτησε με 78-52 του Πανσερραϊκού και εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο των Συκεών το απόγευμα της Κυριακής 26/5/2024. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι με αποτέλεσμα μέχρι τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου είχαν πετύχει από ένα καλάθι! Στην συνέχεια οι παίκτριες του Γυμνόπουλου ήταν πιο αποτελεσματικές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κλείσουν το δεκάλεπτο με 18-6. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι “κόκκινες” ισορρόπισαν το παιχνίδι, που ούτως ή άλλως κυριάρχησαν τα λάθη και από τις δύο πλευρές. Έτσι με ένα επιμέρους 23-22 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στον πίνακα να γράφει 41-28.

Ο Πανσερραϊκός στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχε το καθαρό μυαλό να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Παναθλητικού και να μειώσει την ψαλλίδα στο σκορ έτσι με το επιμέρους σκορ να είναι απόλυτα ισορροπημένο στο χαμηλό 13-13, οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Παναθλητικό να έχει προβάδισμα +13π. Και την ψυχολογία της εξέδρας υπέρ του! Έτσι το 4ο δεκάλεπτο ρόλαρε και ο Παναθλητικός αυξάνοντας την διαφορά στο +26 έφτασε εύκολα στο ροζ φύλο αγώνα με 78-52.

Κορυφαία από τις “κόκκινες” η Γκομπετζισβίλι (20π), ενώ από τον Παναθλητικό η Τσινέκε (20π. 1τρ) με την Χωλοπούλου (22π. 2τρ) κατά διαστήματα.

Η διαιτησία Γερακίνης-Κατωτικίδης ήταν τραγική παίζοντας απροκάλυπτα έδρα, χωρίς να χρειάζεται την βοήθεια, ο Παναθλητικός που πήρε πανάξια το εισιτήριο για την Α1.

 

Παναθλητικός-Πανσερραϊκός 78-52

  • Διαιτητές: Γερακίνης-Κατωτικίδης
  • Δεκάλεπτα: 18-6, 41-28, 54-41, 78-52
  • Παναθλητικός (Γυμνόπουλος-Παπαδόπουλος): Χωλοπούλου 22(2), Τσινασλανίδου, Ντάλα 13(2), Τσινέκε 20(1), Κoφινά 1, Καμπερίδου 7, Σύρπα, Παντώτη, Χάμιλτον 13, Βασιλείου, Ομο 2, Σακκοράφα. 
  • Πανσερραϊκός (Πεχλιβάνος): Καλαμπάκου, Νάστου 12(3), Μιχαηλίδου 8(2), Τζιμορώτα 1, Γκομπετζισβίλι 20, Μαριάνοβιτς, Μπακιρτζίδου, Χωλοπούλου 5, Μαραγκού 6(2).
  •  https://www.anexartitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Όταν χάνεις πάλι με 30 πόντους διαφορά ,δεν πρέπει να βρίσκεις δικαιολογίες, ειδικά για την διαιτησία, αν θέλεις να σε υπολογίζουν ως σοβαρή ομάδα. Κοιτάς να δεις τα λάθη σου για να μην τα επαναλάβεις. Η Σερβιδα αθλητρια σκόραρε 0 πόντους,στον δε πάγκο γινόταν ενα πανδαιμόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.