Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Η απορία της ημέρας : Σύλλογος ¨΄σφραγίδα ¨¨ ???

  


 

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Διατελεσάντων Δημάρχων, Κοινοταρχών, Μελών των Δημοτικών – Κοινοτικών Συμβουλίων(Τ.Ε.Δ.Δ.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.Συναντήθηκε η δήμαρχος Σερρών Βαρβαρα Μητλιαγκα .

Σύμφωνα με το δελτιο τύπου . Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους τρόπους αξιοποίησης του πρώην κτηρίου της ΤΕΔΚ και της συνδιαχείρισής του, από τον Δήμο και την Ένωση Διατελεσάντων Αυτοδιοικητικών

Ο σύλλογος μετρά πάνω από δυο χρόνια από την ίδρυση του .Μέχρι στιγμής  οι μόνες του δράσεις .Ήταν μια συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κ Σπυροπουλο.

Δυο συναντήσεις με τον πρώην δήμαρχο κ Χρυσαφη .Οπου ζήτησαν (  και το αίτημα τους ικανοποιήθηκε ) να τους παραχωρηθεί  γραφείο στο κτήριο που στεγαζόταν η ΤΕΔΚ .Εκεί μάλιστα στις αρχές του 2023 πραγματοποιήσαν και μια μάζωξη και έκοψαν βασιλόπιτα Ενώ όπως διαβάζουμε στην συνάντηση με την κ Μητλιαγκα ζήτησαν να τους παραχωρηθεί όλος ο όροφος του κτηρίου .

Το ερώτημα που τίθεται ειναι ο σύλλογος υφίσταται πραγματικά ??? 

Γιατι δεν νομίζουμε να θεωρείται ενεργός ένας σύλλογος που σε 700 μέρες έχει καταγράψει 3,4 εθιμοτυπικές συναντήσεις και μια κοπή βασιλόπιτας .

ΥΓ : Εκτος και αν υπάρχουν και άλλες δράσεις οι οποιες μας έχουν διαφύγει

1 σχόλιο:

  1. Πρόβλεψη : Το πρώην κτίριο της ΤΕΔΚ θα μετατραπεί μάλλον σε ΚΑΠΗ πρώην αυτοδιοικητικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.