Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Πασχάλης Τόσιος - Αποφάσεις χωρίς οσμές κομματικής καμαριλας

 




Εν όψει ευρωεκλογών..
Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αυτή την στιγμή μια πανστρατιά κοινωνικών , πολιτικών,κομματικών και οργανωτικών δυνάμεων . Όσοι εθελοτυφλουν και νοιώθουν ανασφαλείς μπροστά στην αναγκαιότητα του καλέσματος, σίγουρα δεν υπηρετούν την πολιτική και εθνική ανάγκη ,να είναι η παράταξη μας εκείνη η οποία με ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και προτάσεις,έστω και την ύστατη στιγμή ,θα ξεκινήσει την προσπάθεια της πολιτικής αποκαθήλωσης του βρώμικου συστήματος Μητσοτάκη .
📍Η υιοθέτηση από πλευράς προέδρου και ηγετικής ομάδας αλλά και των τοπικών τους εκφραστών ,άλλης επιλογής ,τους καθιστά ξεκάθαρα υπηρέτες παραλυτικού σχεδίου ,που θα κρατήσουν την παράταξη μικρή και μακριά από το κοινωνικοπολιτικό ρόλο που πρέπει να επιτελέσει και έχει ανάγκη ο τόπος μας .
Υ. Γ Άμεσες αποφάσεις τώρα, χωρίς οσμές κομματικής καμαριλας*,πολιτικής μεζεριας και προσωπικών στρατηγικών ,που κρατούν δέσμια και καθηλωμένη την παράταξη .
* Η λέξη πρωτοεμφανίστηκε το 1814 περιγράφοντας τον κύκλο προσώπων που περιστοίχιζαν το βασιλιά της Ισπανίας Φερδινάνδο Ζ΄, οι οποίοι συνεδρίαζαν μυστικά στον αντιθάλαμο (camarilla) παραπλεύρως της βασιλικής αίθουσας και ασκούσαν ισχυρή επιρροή στις βασιλικές αποφάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.