Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μαζεύει δυνάμεις στη Βόρεια Ελλάδα η ΝΔ

 



  Από κάτι δημοσκοπήσεις που έχουν φτάσει τις τελευταίες μέρες στο Μαξίμου προκύπτει ότι μετά την υποψηφιότητα Μπελέρη έχει αρχίσει να μαζεύει για τα καλά τα ποσοστά της η ΝΔ σε επίπεδο Βορείου Ελλάδος. Συγκεκριμένα, από μία εκ των ερευνών φαίνεται η ΝΔ να κινείται στην περιοχή του 28%-29% στην πρόθεση ψήφου, o  ΣΥΡΙΖΑ στο 12%-13%, το ΠΑΣΟΚ στο 9%, το ΚΚΕ στο 6%, η Ελληνική Λύση στο 9%-11% και η Νίκη στο 6%-7%. Μιλάμε για εμφανώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με προηγούμενες έρευνες, η οποία συνδέεται κυρίως με την ολοένα και αυξανόμενη συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος. Καθοριστικό ρόλο προς την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου έπαιξε τόσο η υποψηφιότητα Μπελέρη όσο και η επαναπροσέγγιση με την Εκκλησία. Βλέπετε, στη Μακεδονία έχουν κάνει καριέρα κάτι τύποι που εκτός των άλλων «εμπορεύονται», εκτός από τον Ιησού, και τις Μονές του Αγίου Όρους.

 https://www.powergame.gr

5 σχόλια:

  1. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αφελείς, ευκολόπιστοι, θρησκόληπτοι και ψεκασμένοι και σε αυτό το ακροατήριο στοχεύουν, οι επιτήδειοι αρχηγίσκοι, που με την οικονομική βοήθεια και τα ρούβλια του Πούτιν, μέσω Μονών, παίζουν το παιχνίδι τους.
    Ο πολιτικός τους λόγος και οι εικόνες των οπαδών τους, που διακρίνονται από φανατισμό και τοξικους αφορισμούς κατά των (απίστων) υπολοίπων ψηφοφόρων άλλων Κομμάτων, δείχνουν έλλειψη δημοκρατικής ενσυναίσθησης.
    Τα πρόσφατα περιστατικά στην Καβάλα, που υποψήφια Βουλευτής του κόμματος ΝΊΚΗ χαστούκισε Βουλευτινα της ΝΔ, καθώς το πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ναό της Δημοκρατίας με βρισιές και μπουνιές μεταξύ Βουλευτών της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ και των ΣΠΑΡΤΙΑΤΏΝ, δείχνουν την φασιστική νοοτροπία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημο ασε τις παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις άγιες αυτές ημέρες δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες, η Εκκλησία μάς καλεί όλους», είπε αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος. «Έχουμε τις σταθερές γραμμές μας και οι σταθερές γραμμές μας είναι το Ευαγγέλιο, ο λόγος του Θεού, οι θέσεις της Εκκλησίας. Πέρα από αυτές τις θέσεις δεν μπορούμε να κινηθούμε. Δεν κάνουμε επομένως ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος, ούτε αυτό που θα μας πει ο οποιοσδήποτε πολιτικός. Σεβόμαστε τις απόψεις, τις μετράμε και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός: αγαπάμε όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε, λίγο πριν μαζί με τον πρωθυπουργό επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την κωλονοσκόπηση που σύστησε στον Λιαγκα ο γραφικός Βελόπουλος, τώρα ανακάλυψε και το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΕΤΡΟ, αλλά πήρε απάντηση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο..
    Αρχιεπίσκοπος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός, δεν υπάρχει χριστιανόμετρο
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Πλιάκου θα τους σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.