Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Στο Ανοιχτό Θέατρο «Νερόμυλος» του Γαζώρου η παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλη

 





Ανοιχτό Θέατρο «Νερόμυλος»
Γάζωρος Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών
Ελεύθερη Είσοδος
Για μια τελευταία παράσταση το αριστουργηματικό έργο του Σοφοκλή «Αντιγόνη» σκηνοθεσίας Παντελή Παπαδόπουλου, θα παρουσιάσει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στο ανοιχτό θέατρο «Νερόμυλος» στο Γάζωρο Σερρών.
Το «χειροποίητο» αυτό θέατρο, κατασκευασμένο από τον κ. Ιωάννη Πισπίλη, είναι μία μικρογραφία ενός αρχαίου θεάτρου, χτισμένο μέσα στην ομορφιά της φύσης, απέναντι από το μουσείο «Νερόμυλου» που επίσης δημιούργησε ο ίδιος.
Η ιδιαίτερη σκηνοθετική, κινησιολογική & μουσική ματιά της συγκεκριμένης παράστασης την έκανε αγαπητή τόσο στο σερραϊκό θεατρόφιλο κοινό όσο & στους μαθητές της Β’βάθμιας Εκπαίδευσης.
Η παρουσίαση της «Αντιγόνης» στο ανοιχτό αυτό θέατρο, με φυσικό απογευματινό φωτισμό & την άρτια ακουστική του θεάτρου, θα είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους την παρακολουθήσουν.
Ευχαριστίες :
Η Πρόεδρος Βασιλική Πανταζή, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Ανδρέου & το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο που στέκεται πάντα αρωγός στο έργο του ΔΗ.ΠΕΘΕ. προσφέροντας την πολύπλευρη & θερμή υποστήριξή του, το Δήμαρχο Ν. Ζίχνης Παντελή Μπόζη για την αμέριστη & πολύτιμη στήριξη του καθώς & τον Ιωάννη Α. Πισπίλη για την αφιλοκερδή παραχώρηση του ανοιχτού θεάτρου «Νερόμυλος» στο Γάζωρο Σερρών.
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):
Νικόλας Δρίγκας, Γιώργος Καρύδας, Δημήτρης Κουστολίδης, Χρήστος Ματσιαρόκος, Θανάσης Ρέστας, Χριστίνα Σωτηριάδου, Αστερόπη Χαριτίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.