Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Χρυσάφης και ο εκνευρισμένος αντιδήμαρχος

 


 

 Δικαιώθηκε ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδ5ρος Χρυσάφης ο οποίος πολλές φορές είπε οτι δεν κινδυνεύει να χαθεί η χρηματοδότηση του νέου κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας .Αφού με απόφαση του υπουργού παιδείας παρατείνεται μέχρι 31/12/2025 η δυνατότητα του δήμου να προχωρήσει στην συμβασιοποιήση του έργου. Αυτο βέβαια αφήνει ( πολιτικα ) εκτεθειμένο τον αντιδήμαρχο έργων κ Γάτσιο οποίος σε κάθε ευκαιρια δήλωνε οτι το έργο χάθηκε .Γιατι ο δήμος θα έπρεπε ( για να μην χαθεί το έργο ) να προχωρήσει στην συμβασιοποιηση μέχρι τα τέλη Μαιου κάτι που είναι αδύνατο .Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή ήταν και η αιτία που ο κ Γάτσιος στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος .

Γιατι όπως αποδεικνύεται το σχετικό έγγραφο έχει περιέλθει σε γνώση του δήμου Σερρών από τις 20 Μαρτίου .Το ερώτημα βέβαια ειναι αν ήρθε σε γνώση και του αντιδημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.