Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Π.Ε Σερρών : Απορρίφθηκε η ένσταση για την κατανομή των εδρών του περιφερειακού συμβουλίου

 


 

 

 Απορρίφθηκε από το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης  η προσφυγή υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Τζιτζικωστα ( ανάμεσα τους και ο κ Δημήτρης Καριπιδης ). Με την οποία ζητουσαν την επανακατανομη των εδρών του περιφερειακού συμβουλίου .

 Διαβάστε την ανάρτηση της περιφερειακής συμβούλου κ Κελλυς Βαλταδωρου

 

Το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης (εκλογοδικείο), ομόφωνα, απέρριψε την ένσταση των συμβούλων του κ. Τζιτζικώστα, εναντίον μας, περί ανακατανομής των εδρών του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Μία ταλαιπωρία μηνών (αν και ο συγκεκριμένος νόμος, που προσβαλλόταν, ίσχυε και ήταν γνωστός ήδη από το 2021) έλαβε, επιτέλους, τέλος και απερίσπαστοι πλέον, μπορούμε να ασκήσουμε τα καθήκοντα που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
 
Ξεχωριστή τιμή για μένα (και «διπλή» χαρά για το αποτέλεσμα), το ότι οι συνάδελφοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θωμάς Χατζηηλιάδης Μαρία Παπαδημητρίου Katia Mis Φώτης Χατζόγλου, μου εμπιστεύτηκαν την νομική τους εκπροσώπηση, ενώπιον του Εκλογοδικείου.
 
Εμείς, σεβόμενοι απολύτως τον νόμο και την δικαιοσύνη, θα υπηρετήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο, για την επόμενη πενταετία, γιατί αυτό ζητάει η ίδια η Δημοκρατία.
Ελπίζουμε όλοι να πράξουν το ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.