Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Σύριζα Σερρών : Υποψήφιος για την θέση του συντονιστή ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης

 


 

 Ο εικαστικός Κωνσταντίνος Λάσκαρης, μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Εμμ. Παπά και συνιδρυτής της Νέας Κίνησης πολιτών Δήμου Εμμ.Παπα, σκοπεύει να διεκδικήσει τη θέση του συντονιστή, στη νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Σερρών τις επόμενες ημέρες που θα συγκληθεί σε σώμα.

3 σχόλια:

  1. Συντονιστής δεν μπορεί να είναι άλλος από τον θριαμβευτή των εσωκομματικών εκλογών Γιώργο Παπαγιάννη. Η πολύχρονη αγωνιστική του διαδρομή, η πολιτική του συγκρότηση, η ιδεολογική του επάρκεια τον καθιστούν τον πλέον ικανό για τη θέση αυτή. Ο κ. Λάσκαρης μπορεί να περιμένει και να μαθαίνει από τον «δάσκαλο» Γιώργο Παπαγιάννη. Γιατί όπως και να το δει κανείς το πρόσωπο του Παπαγιάννη,είναι ακριβώς το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή , η καμαρίλα του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ ξαναχτυπά . Η πρωτιά του Γ. Παπαγιάννη από την ψήφο των μελών δεν μπορεί ορισμένοι καρεκλοκένταυροι να την ανατρέψουν . Διώξαμε την προηγούμενη δεξιά τοπική ηγεσία και βγάλαμε αριστερό για να γίνει συντονιστής , ότι κάναμε και για Πρόεδρο .
    Οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Η ΒΑΣΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.