Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Βασίλης Χρυσανθιδης : Μου χρωστάνε δεν τους χρωστάω

 


 

Με την φράση  <, μου χρωστούν δεν τους χρωστάω ¨¨ απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθίδης στην ερώτηση της Μαριας Ναβαλη για το ποιες ειναι οι σχέσεις του με τους πρώην συντρόφους του από την παράταξη Φωτιαδη. Που σήμερα βρίσκονται στην παράταξη ΕΝΤΟΣ ( βλέπε την δήμαρχο κ Μητλιαγκα, τος αντιδημάρχους Σάκη Γάτσιο , Δημήτρη Μιχτσογλου , την πρόεδρο του δημοτικου συμβουλίου κ Δριγκα , την εντεταλμένη σύμβουλο κ Καρασουλτανη ). Μάλιστα ο κ Χρυσανθιδης θύμισε οτι στην συνεδριαση του δημοτικου συμβουλίου που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την παράταξη Φωτιάδη και την προσχώρηση του στην παράταξη της Συμμαχίας. Του είχαν πλέξει το εγκώμιο διαγωνιζόμενοι μεταξύ τους για το ποιος θα πει τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο του . Ενα ( για να μην πούμε πολύ ) δίκιο το χει ο πρώην αντιδήμαρχος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 30.:00:00

 

 

 

 


 

4 σχόλια:

  1. Αδικαιολόγητη έπαρση σε όλα τα επίπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκαιο ο Χρυσανθιδης. Πράγματι, ένας από τους λόγους της νίκης των ΕΝΤΟΣ ήταν η μετακίνηση του Χρυσανθιδη από τους ΕΝΤΟΣ στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Έχει δίκαιο ο Χρυσανθιδης που λέει, ότι οι ΕΝΤΟΣ του χρωστάνε και ότι αυτός δεν χρωστάει στους ΕΝΤΟΣ.
    Κανονικά οι ΕΝΤΟΣ πρέπει να κάνουν και μια εκδήλωση προς τιμήν και να τον ευχαριστήσουνε που συντέλεσε τα μέγιστα στη νίκη των ΕΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΣΠΟΤΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς ντροπή βγαίνει και λέει μοιράσαμε τους διορισμούς και βάλαμε τους δικούς μας. Και συνεχίζετε να τον ψηφίζετε χαϊβάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.