Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Τα συντριβάνια στέρεψαν , οι δρόμοι ξεθώριασαν ,

 


 

Το 2016 στην πόλη των Σερρών εγκαινιάζεται το έργο  Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις  προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ . 

Οι «πράσινες» Σέρρες: Κόκκινοι δρόμοι, κουρτίνες νερού, πέργολες με αναρριχώμενα

Σήμερα 8 χρόνια μετά  , οι δρόμοι ξεθώριασαν , οι πέργολες με τα αναρριχώμενα αναζητούνται τα συντριβάνια και οι κουρτίνες νερού επισκευάστηκαν καμιά 10αρια φορές .Έχουμε και τους ανεμιστήρες

Οι φωτογραφίες από την Νικολάου Νικολάου

2 σχόλια:

  1. Είμαι κάτοικος της οδού Ν. Νικολάου και θα ξαναπώ και πάλι αυτά που έχω επισημάνει και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας. Ο Χρυσάφης 4 χρόνια προσπαθούσε να ανακαινισει τα συντριβάνια των βιοκλιματικων αναπλάσεων στην οδό Ν. Νικολάου και στην οδό Στρυμόνος και δεν κατάφερε να τα λειτουργήσει. Ναι 4 χρόνια δεν λειτούργησαν τα συντριβάνια των βιοκλιματικων αναπλάσεων!!! Δυστυχώς συνεχίζουν να μην λειτουργούν. Επίσης 4 χρόνια δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ οι ανεμιστήρες. Η κατάσταση που επικρατούσε στην οδό Ν. Νικολάου, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας, με βγαλμένα και πεταμένα κολωνάκια, με βγαλμένους και πεταμενους τους κυβολιθους δαπέδου, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται η οδός Ν. Νικολάου σε υπεργειο παρκιν αυτοκινήτων, δυστυχώς αυτή η κατάσταση συνεχίζεται να υπάρχει και σήμερα.
    Ευχαριστω το serresbomb που αναδεικνύει αυτό το θέμα, διότι σε αυτήν την περιοχή έγινε μια ωραία ανάπλαση που αναβάθμισε την περιοχή, αλλά κινδυνεύει αυτή η ωραία ανάπλαση να καταστραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΑΛΛΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.