Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Σέρρες : Συνάντηση-ομιλία του κύκλου «Ομάδες Συμβουλευτικής και Ψυχικής Ενδυνάμωσης»

 




Την Τετάρτη 28/02/2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τρίτη συνάντηση-ομιλία του κύκλου «Ομάδες Συμβουλευτικής και Ψυχικής Ενδυνάμωσης» από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων προς τους συνταξιούχους Ο.Α.Ε.Ε.με θέμα «Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων και τον έλεγχο/την αντιμετώπιση του άγχους-στρες στην καθημερινότητα».
Η θετική συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων είναι σημαντική και ελπιδοφόρα για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από την κ. Γεωργία Μανάφη, ψυχολόγος και την κ. Ευφροσύνη Μπιρτζίδη, κοινωνιολόγος.

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζουν να αναφέρονται σε αυτή τη δράση με τον χαρακτηρισμό "πρώτη συνάντηση" "δεύτερη συνάντηση" "τρίτη συνάντηση" κτλ.
    Η δράση υλοποιείται τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Δεν συμβαίνει ούτε για πρώτη ούτε για δεύτερη ούτε για τρίτη φορά. Γιατί συμβαίνει αυτό μπορεί να απαντήσει κάποιος; Η δράση αυτή άρχισε να υλοποιείται από τη προηγούμενη δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.